Izjednačavanje Reketa

Izjednačavanje Reketa

Da li su svi reketi u Vašoj torbi isti?

Ako imate dva ili više reketa, bez obzira da li ste profesionalac ili rekreativni igrač važno je da su svi oni u skladu. To znači da su masa, balans i momenat inercije (swingweight) potpuno isti na svakom reketu. Kada kupite dva ista nova reketa, proizvođačka tolerancija dozvoljava im da se razlikuju čak do 15 grama. To možda ne izgleda kao puno, ali čini drastičanu razliku u ukupnim performansama reketa.

ERSA MRT u Balans Servisu Teniskih Reketa može da izjednači sve rekete u Vašoj torbi tako da ih ubuduće osećate potpuno isto, osiguravajući Vas da Vaš momentum nikad neće biti prekinut ako morate da promenite reket u sred meča. Svaki reket će imati istu masu (sa greškom ±0.5g), balans (sa greškom ±0.5mm) i momenat inercije (swingweight) će takođe biti izjednačen korišćenjem našeg Prince Precision Tuning Centra (sa greškom ±1kg*cm2).

Kloniranje Reketa

Kloniranje Reketa ili Kopiranje Reketa znači da ako imate stari model reketa kojeg nema više na tržištu, mi možemo korišćenjem naše baze podataka da nađemo reket koji se može podesiti da pruži sličan osećaj kao Vaš stari reket. Postoje stvari koje se ne mogu podesiti na reketu kao što su tvrdoća reketa i raspored žica ali naš “KLON” proces može da bude vrlo blizu. Kontaktirajte nas za detelje kako ovaj proces funkcioniše.