RUKOVALAC PODACIMA

Balans Servis Teniskih Reketa je izrazito svestan značaja zaštite podataka o ličnosti, pristupamo zaštiti podataka o ličnosti veoma ozbiljno i shvatamo da je zaštita podataka o ličnosti od izuzetnog značaja za Vas.

Stoga, kao rukovalac podacima o ličnosti, sačinili smo ovu Politiku privatnosti kako bi obrada Vaših podataka bila transparentna i razumljiva. Ova Politika privatnosti objašnjava način na koji prikupljamo, delimo i koristimo Vaše lične podatke, kao i načine na koje možete ostvariti svoja prava na privatnost.

Ova Politika privatnosti primenjuje se na:

 • Sva lica koja pristupaju našem sajtu na adresi https://balansservis.com.
 • Lica koja nam pošalju upit putem Sajta.
 • Lica koja izvrše registraciju na našem Sajtu.
 • Lica koja nas angažuju za pružanje naših usluga i postanu naši klijenti.

Molimo Vas da pročitate ovu Politiku privatnosti budući da ona, zajedno sa našim Uslovima korišćenja i Politikom upotrebe kolačića, sačinjava celokupan ugovor koji se odnosi na Vas.

Za sva pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na office@balansservis.com.

PODACI O LIČNOSTI KOJE PRIKUPLJAMO

U zavisnosti od toga kako koristite naš Sajt ili Usluge, informacije koje možemo prikupiti o Vama mogu biti sledeće:

1. Podaci o ličnosti koje dobrovoljno delite sa nama

 • Informacije koje odlučite da podelite sa nama, u Vašem upitu na našem kontakt formularu.
 • Informacije koje odlučite da podelite sa nama tokom procesa registracije na našem Sajtu.
 • Informacije koje odlučite da podelite sa nama kada angažujete naše servisne usluge.

Ukoliko nas kontaktirate direktno putem Kontakt stranice ili pošaljete upit na office@balansservis.com ili bilo koji drugi email koji je dostupan na Sajtu, ili podelite sa nama informacije tokom telefonskog razgovora, možemo dobiti informacije o Vašem imenu, email adresi, kućnoj ili poslovnoj adresi, Vaše zvanje ili ime poslodavca, sadržaj poruka ili priloga koje nam dostavite ili bilo koje druge informacije koje odlučite da podelite sa nama.

Ukoliko angažujete Balans Servis Teniskih Reketa, možemo vas zamoliti da dostavite druge lične podatke koji nisu gore navedeni, a koji su neophodni za pružanje Usluga. Obično će biti jasno koji su to lični podaci koje prikupljamo i u koju svrhu. Na primer, prikupićemo kontakt informacije kao što su: adresa za prijem pošte, email adresa, broj(eve) telefona, broj(eve) računa i identifikacione podatke. U svim drugim slučajevima, u kojim svrha prikupljanja ličnih podataka nije očigledna, biće Vam naznačeno kada će se od Vas tražiti da dostavite svoje lične podatke.

Kada se registrujete na naš Sajt, neophodno je da podelite sa nama Vašu email adresu, Vaše ime i prezime. Možete odlučiti da podelite sa nama na stranici Vašeg profila i druge Vaše podatke o ličnosti, ali to nije neophodno.

2. Podaci o ličnosti koje prikupljamo automatski

Kada posetite naš Sajt, Balans Servis Teniskih Reketa može automatski da prikupi pojedine podatke o ličnosti sa Vašeg uređaja.

Preciznije, informacije koje prikupljamo automatski mogu uključivati informacije kao što su IP adresa, vrsta uređaja, jedinstveni identifikacijski broj uređaja, vrsta pretraživača i šira geografska lokacija (npr. lokacija na nivou države ili grada). Takođe, možemo da prikupljamo informacije o tome kako se Vaš uređaj ponaša na našem Sajtu, uključujući i stranice kojima ste pristupili i linkove na koje ste kliknuli.

Prikupljanje ovih informacija nam omogućava da bolje razumemo posetioce koji dolaze na naš Sajt, odakle dolaze i koji sadržaj na našem Sajtu ih zanima.

Ove informacije se prvenstveno prikupljaju pomoću kolačića i sličnih tehnologija praćenja, kao što je objašnjeno u našoj Politici upotrebe kolačića.

KORIŠĆENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Vaše lične informacije se koriste:

Kako bismo vam mogli dostaviti odgovor na vaš zahtev u što kraćem vremenskom periodu.

KAKO DELIMO INFORMACIJE SA DRUGIMA

Sajt Balans Servis Teniskih Reketa neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani, ukoliko to nije nužno (uz Vašu saglasnost) za pružanje naših servisnih usluga.

Informacije o vama možemo proslediti:

 • Zaposlenima u Balans Servis Teniskih Reketa radi pružanja bolje usluge.

Balans Servis Teniskih Reketa sme odati lične podatke klijenta:

 • Ako to zahteva sud.
 • Ako je potrebno radi zaštite prava i vlasništva naših web stranica.
 • Ako je potrebno radi zaštite lične sigurnosti naših korisnika ili javnosti.

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Sajt Balans Servis Teniskih Reketa posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Sajt Balans Servis Teniskih Reketa je na sigurnom SSL serveru. Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup istima.

Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim sajtovima.

POLITIKA UPOTREBE KOLAČIĆA

Korišćenjem našeg sajta slažete se sa tim da možemo da postavimo kolačiće na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš sajt i na taj način poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

Usled nedavnih promena u zakonu, svi sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića na vašim računarima, mobilnim uređajima ili drugim uređajima preko kojih možete pristupati našem sajtu.

Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće u pogledu vašeg korišćenja ovog sajta, morate da prestanete da ga koristite.

ŠTA JE KOLAČIĆ?

Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na vaš računar preko sajtova koje posetite ili određenih poruka e-pošte koje otvorite. Njihova upotreba je široko rasprostranjena kako bi sajtovi mogli pravilno da funkcionišu i kako bi njihovi vlasnici mogli da dobiju poslovne i marketinške informacije.

Kolačići koje koristimo na sajtu Balans Servis Teniskih Reketa pomažu nam da vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. Time što pristupite našem sajtu slažete se da se ova politika kolačića primenjuje, nezavisno od uređaja koji koristite.

KOJE LIČNE INFORMACIJE PRIKUPLJAJU KOLAČIĆI?

Uopšteno, kolačić sadrži tekstualni niz koji sadrži informacije o pregledaču. Za rad nije neophodno da kolačić prepozna odakle ste, on samo treba da zapamti vaš pregledač.

Neki kolačići koje koristimo mogu da čuvaju informacije o vama koje su ličnije prirode. Ipak, takve informacije se čuvaju samo ako ste ih vi sami objavili na našem sajtu.

DA LI MOGU DA POVUČEM SVOJ PRISTANAK?

Nakon što ste nam dali pristanak u pogledu korišćenja kolačića, na vašem računaru ili uređaju biće sačuvan kolačić koji ovo podešavanje pamti za naredni put. Ovo prestaje da važi nakon određenog vremena. Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u internet pregledaču.

KAKO MOGU DA ISKLJUČIM KOLAČIĆE?

Internet pregledači vam omogućavaju da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima. U vašem internet pregledaču data podešavanja se najčešće nalaze u meniju „Podešavanja” (Settings).

GOOGLE ANALITIKA

Balans Servis Teniskih Reketa koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na našem sajtu.

Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://www.google.com/policies/privacy/.

BEZBEDNOSNI DODACI

Balans Servis Teniskih Reketa koristi Wordfence bezbednosni dodatak.

Wordfence bezbednosni dodatak može koristiti vašu IP adresu (anonimno) i blokirati je od pristupa sajtu ako postoji sumlja da se sa te IP adrese šalju neovlašćeni upiti koji mogu nauditi sajtu i njegovim korisnicima. Wordfence bezbednosni dodatak može ažurirati javne “crne liste” sa IP adresama sa kojih su napadi identifikovani i tako zaštiti i druge sajtove koji koriste ovaj bezbednosni dodatak.

KAKO NAS KONTAKTIRATI?

U svakom trenutku možete zahtevati da se odjavite sa naših listi ili da vam pošaljemo koje vaše podatke imamo u bazi. Takođe, možete zahtevati brisanje tih podataka slanjem zahteva na office@balansservis.com.

Takođe možete nam se obratiti i putem telefona: +381 64 8540628.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Informacije na ovoj stranici su isključivo informativne prirode. Bilo kakvo oslanjanje na informacije sa sajta Balans Servis Teniskih Reketa je strogo na vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju sajt Balans Servis Teniskih Reketa ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak ili nezadovoljstvo, koji mogu nastati kao rezultat nečega što je pročitano na našim stranicama ili se moglo iz sadržaja našeg sajta zaključiti.

Putem sajta Balans Servis Teniskih Reketa možete se povezati na druge sajtove koji nisu pod našom kontrolom. Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem, tačnošću i dostupnošću tih lokacija. Postojanje takvih veza (“linkova”) ne znači nužno i saglasnost sa sadržajem ili mišljenjima izraženim unutar njih.